Tiranë, jepet apartment 1+1 me qera, çmimi 20,000 Leke

Tirane, jepet apartment 1+1 me qera, cmimi 20,000 Leke Ne zonen e shkolles Bashkuar, perballe shkolles Bajram Curri, ne nje pallat ekzistues me tulla te bardha ne katin e 2, jepet nje apartment 1+1 me qera, apartmenti eshte totalisht i restauruar dhe mobiluar. Adresa: Tirane – Spitali QSUT/Xhamlliku/Kinostudio. Kontakt: 0692202341