Apel per ndim nga fushe Kruja

Kan 2 dite e 2 nete ne fushe fushë krujë që po rrin jashtë është ftoft është shi, si ka mundësi akoma mos të shkoj asni ti hapi një çader apo ti jap një ndihmë, po semuren fëmijët nga i ftofti. Ku jan gjith ato ndihma që kan ardh nga populli shqiptar dhe sidomos i kosovës që kan sjell me tonelata veshje ushqime e çdo gjë për njerzit në nevojë, ku jan. Lan nam tu vjedh e shit ndihmat që sjellin për të prekurit e tërmetit sikur jan te pangopur e te babzitur vetëm të përvetësojnë.. Ju lutem beni diçka të shkoj dikush të hapi ndonjë çader e ti japin ushqim se u torturuan fëmijët e njerzit e sëmurë, tani po afron nata e është nata e 3 që po rrin jashtë e nuk din nga të shkojn e nga të perplasen. Edhe komuna i ka then se ska çadra per ju.
Ju lutem beni diçka.

Quhem Gëzimi nga fushë kruja
0685351767 ju lutem publikoje”