URGJENTE apel per ndim dhe strehim

Liliana Pali sapo me konfirmuan qe zonjes nuk i eshte ofruar asnje ndihme asnje ushqim apo strehim eshte e vetme me te birin 0693122299 kontaktoheni ndodhen ne Armuth kush mundet ti ndihmoj🙏