SUPER OFERT Hena abazhur 3D

🌙 Hena abazhur 3D per te zbukuruar cdo ambjent tuajin.

🤝Cmimi vetem 2000 Leke
📩Porosit tani ne mesazh

Ndizet dhe fiket me ane te nje butoni.
Ndryshon ngjyre sapo te vendosni doren.
E karikueshme.
Me mbajtese druri.
Kohezgjatja e karikimit: 3-4 ore.

ℹKeshillohet qe te pakten 3 here ne muaj te karikohet plotesisht. KONTAKTONI NE NUMRIN E TELEFONIT 0695705435