Super cmim Termus per ngrohjen e ushqimit

Ne ditet e ftohta ajo cka na shijon me shume eshte ushqimi i ngrohte. Per kete mendojme ne 

🙂
Termus per ngrohjen e ushqimit, me ndarje nga brenda, qe ushqimi te jete i ndryshem. Me prize. Pra eshte teper i lehte per tu perdorur.
Bejeni tuajen duke na kontaktuar ne inbox. Dergojme kudo me poste.
Inox dhe kushton 1990 Leke telefoninu ne numrin 0695705435