KERKOHET MODEL/ MODELE NE EVENT

Ne kete periudhe festive, agjencia jone ka nevoje per model dhe modele pergjate eventeve te caktuara ne kuader te permbushjes se nevojave te vizibilitetit te brandeve te rendesishme ne shqiperi. Kriter eshte gjatesia, si per vajzat dhe per djemt, serioziteti ne pune dhe deshira per te punuar kontaktoni ne nr telefonit 0697074107