Kerkohet punonjes Page kompetitive dhe me sigurime te paguara

Mundësisht me eksperience ne shitje, e organizuar, e pergjegjshme dhe me iniciative ne pune Mosha 25-50 vjec (femer). Me disponibilitet orari dhe te dije te perdore rrjetet sociale ose whats app. Mundësisht te flase Anglisht. Orari i punes 15.00-21.00 ose 16.00-20.30 sipas vendit te punes (TEG ose Blloku), mund te kerkohet disponibilitet edhe te dielave 10.00-16.00

PagaPage kompetitive dhe me sigurime te paguaraProcedura & afatet e aplikimitPersonat e interesuar mund te kontaktojne ne nr e telefonit

Kontakte

Telefon0672087814