KERKOHET PUNETOR PagaNga 30.000 -50.000 muaj

Punetor per shitjen dhe nderrimin e gominave hidraulike dhe njohjen e te gjithave pjeseve te kembimit.Varet nga experienca.Mundesia e perftimit te % ne baze te performances

Celular0672033591Telefon0693354206