KERKOHET SANITARE Paga25.000 leke + siguracione

Kritere te tjeraMe eksperience pune

Detyrat dhe Pagesa

Paga25.000 leke + siguracioneÇfare ofrohet tjeterOfrohen kushte shume te mira pune

Kontakte

AdresaPerballe Parlamentit, rr. “Xhorxh W Bush”.Telefon0699675275