KERKOHET PUNONJESE NE FUSHEN E KOZMETIKES

Me kohe te plote, nje vajze te moshes mbi 24 vjec ne fushen e kozmetikes. Te kete eksperience ne shitje, te jete e shkathet dhe e komunikueshme. Te interesuarit te dergojne cv me foto ne adresen e emailit ose ne watsup ne numrin e tel

Emailfreshlinealb@gmail.comCelular0692401861