KERKOHET PUNONJESE Supermarket

Kërkon të punësojë FEMER. Preferohet me ose pa eksperience pune Kohe te plote pse te pjesshme

AdresaKopshti Botanik dhe adresa 2 : Ymer Kurti mbrapa postes nr 8 TiraneQytetiTiranëTelefon0693366088