Punsim ne Gjermani – Mynih, kerkohet kujdestare

Gjermani – Mynih, kerkohet kujdestare – badante per nje zonje te moshuar shqiptare

Kerkohet kujdestare per nje te moshuar ne Mynih – Gjermani.

Te jene serioze, te qeta dhe te preokupuara.
Me marreveshje vetem per 3 muaj. Nisja ne fund te Marsit 2020

Zonja eshte 80 vjec, flet shqip dhe banon vetem ne nje apartament prane qendres.
Aktualisht eshte ne karroce.
Ka nevoje per psonisje, gatim, dalje ne natyre dhe sherbim per te.

Rroga 600 euro ne muaj = 600 e x 3 muaj = 1800 euro neto.
Banimi + ngrenia + fjetja + udhetimi (bileta) jane te mbuluara nga zonja.

Personi qe do te kujdeset mundesisht te kete moshen mbi 40vjec e lart!
Na dergoni me detaje eksperiencen + moshen + periudha e fundit qe keni qene jashte shteti.

Dergoni ju lutem nje cv tuajen me foto, me titull:
Gjermani – Mynih, kerkojme ofroj kujdestare – badante per nje zonje te moshuar.

ne adresen alb-i@web.de

ose

Vetem tekst whatsapp: 
069 2907920 (Jo telefon)

Ju faleminderit!