Tirane, ofroj vend pune Babysitter

Kerkojme nje Babysitter per dy femije 8 dhe 6 vjec. Orari 13.00 -21.00.
E shtuna pushim.
Aplikantja duhet te kete njohuri te mira te gjuhes angleze dhe te jete e komunikueshme me femijet.
Nese jeni te interesuar ju lutem dergoni te dhenat tuaja me ane te sms ose telefononi ne numrin e meposhtem:
+355 69 839 4437