Tirane, Ofroj vend pune Punonjëse shtëpie

Kerkojme nje Punonjese shtepie per ndihme ne punet e shtepise ne nje familje me dy te rritur dhe dy femije .
Orari 08.00-16.00. E diela pushim.
Preferohet nje punonjese me banim ne zonen e Freskut.
Nese jeni te interesuar ju lutem dergoni te dhenat tuaja me ane te sms ose telefononi ne numrin e meposhtem:
+355 69 839 4437