PUNONJESE LAVANTERIE Paga mujore 30’000 leke +sigurime

Kritere te tjeraMe eksperience pune, mosha deri 45 vjeç. Orari i punes 07:30 – 16:00, dita e pushimi javor me grafik

Detyrat dhe Pagesa

PagaPaga mujore 30’000 leke +sigurimet shoqerore, perfshirë lejen javore dhe vjetore

Kontakte

AdresaRruga “Urani Pano” Nd3,H1 ( pas 15 kateshit )Tirane,Telefon0686052168