KERKOHET SEKRETARE

Me ose pa eksperience pune
Te kete njoguri te gjuhes angleze dhe shqiptare
Preferohen te kene dhe njohuri nga kontabiliteti
Paga e kenaqshme
Te interesuarat te dergojne CV ne adresen e e-mailit

sindbadbusiness@yahoo.comTelefon0699516641