KERKOHET OPERATOR pagesa 60.000 leke plus bonus

pershendetje
kerkohen op ne gjuhen italiane dhe spanjolle ,me ose pa experience ne call center
orari eshte 9-17
kontrate pune ne baze te ligjeve ne fuqi
pagesa 60.000 leke plus bonus
te interesuarit mund te kontaktojne ne nr tel 0696245241