Kush jemi?

Duam.al është një kompani 100% shqiptare e krijuar në shtator të vitit 2022 me NIPT… Duam.al është pjesë e ZoguGroup, së bashku me Zoguu.al, ZoguTech dhe Kruja.info.

Ne fuksionojmë si një qendër tregtare online e fokusuar në cilësi, çmime konkurruese dhe shumëllojshmëri produktesh dhe shërbimesh. Ne lindëm si një nevojë për të kursyer kohë dhe para, duke ju ofruar të gjitha gjërat nga markat më të mirënjohura, në një vend të vetëm.

Ne synojmë që së bashku me partnerët dhe bashkëpunëtorët tanë të sjellim produktet dhe shërbimet më të mira për klientët apo konsumatorët tanë, duke krijuar një eksperiencë të jashtëzakonshme.

NIPT: M24822202A - © Zogu Group 2022| Developed & Designed by ZoguTech