Transporti

Duam.al, ofron transportin më të shpejtë të mundshëm në Shqipëri dhe më ekonomik.

Tarifat dhe koha e realizimit të transportit është e ndryshme në zona të ndryshme.

 Transporti
  
 KostoPeshaKoha e lëvrimit
Tiranë qytet200 Lekë10 KGBrenda 48 Orëve
Tiranë fshatrat250 Lekë10 KGBrenda 48 Orëve
Qytete të tjera Shqipëri300 Lekë6 KgBrenda 3 Ditëve
Kosovë – Prishtinë6 Euro6 KgBrenda 5 Ditëve
Kosovë qytetet e tjera6 Euro6 KgBrenda 6 Ditëve

NIPT: M24822202A - © Zogu Group 2022| Developed & Designed by ZoguTech